Κλείστε μια Συνάντηση

  Εδώ μπορείτε να ορίσετε, το ραντεβού σας για τις συνεδρίες σας, εύκολα και πρακτικά.

  Καλέστε στο:
  694 466 8103

  Η στείλτε μήνυμα:
  rozalaious@hotmail.com

  Κλινική Εποπτεία

  Εποπτική Εμπειρία

  Αποτελώ πιστοποιημένη επόπτρια και εκπαιδεύτρια Θεραπείας Σχημάτων από την International Society of Schema Therapy (Certified Schema Τherapy Supervisor & Trainer). Σε αυτή τη φάση εκπαιδεύομαι στην ομαδική εποπτεία Γνωσιακής Συμπεριφοριστικής Ψυχοθεραπείας Παιδιών & Εφήβων, από το Ινστιτούτο Έρευνας & Θεραπείας της Συμπεριφοράς, Τμήμα Θεραπείας Παιδιού & Εφήβου.

  Αναλαμβάνω την κλινική εποπτεία περιστατικών Παιδιών, Εφήβων & Ενηλίκων, καθώς και την εποπτεία της Συμβουλευτικής Γονέων, με ψυχολόγους, ψυχιάτρους, ψυχοθεραπευτές, ειδικευμένων ή ειδικευόμενων στα θεραπευτικά μοντέλα που προαναφέρονται.

  Κλινική εποπτεία

  Η Κλινική εποπτεία αποτελεί αναπόσπαστο και αναγκαίο κομμάτι της επαγγελματικής εξέλιξης ενός ειδικού ψυχικής υγείας. Μέσα από την κλινική εποπτεία, επόπτης και εποπτευόμενος συνεργάζονται προκειμένου ο επόπτης να καθοδηγήσει και να οδηγήσει τον εποπτευόμενό του να κατανοήσει περισσότερο και εις βάθος τους δικούς του θεραπευόμενους, την κλινική διάγνωση, τα κλινικά χαρακτηριστικά αλλά και τη θεραπευτική προσέγγιση στην οποία έχει εκπαιδευτεί. Ο επόπτης υποστηρίζει τον εποπτευόμενο στη διαμόρφωση της διατύπωσης περίπτωσης του περιστατικού, ώστε να είναι περισσότερο σε θέση να δομήσει και να ακολουθήσει το θεραπευτικό πλάνο. Ανάλογα με το θεραπευτικό μοντέλο στο οποίο έχει εκπαιδευτεί ο εποπτευόμενος (Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία & Θεραπεία Σχημάτων) γίνεται εστίαση στις τεχνικές που χρησιμοποιούνται αντίστοιχα. Βοηθά τον εποπτευόμενο να αντιληφθεί δικά του «τυφλά» σημεία στη θεραπευτική διαδικασία με τα περιστατικά του. Στόχος είναι ο εποπτευόμενος να ασκεί το ψυχοθεραπευτικό του έργο με όση περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά μπορεί, οδηγώντας τον δικό του θεραπευόμενο στα καλύτερα δυνατά θεραπευτικά αποτελέσματα.

  Image

  Εδώ φιλοξενούνται
  όλες σας οι σκέψεις